Amanu-Invest-Project La Malogne La Louvière-4.jpg

La Malogne
La Louvière

Rue de la Malogne, 7100 la Louvière

067 21 00 00

Een site met veel variatie

Project “Les appartements de La Malogne” bestaat uit 59 appartementen, mooi verdeeld over 3 gebouwen die verspreid staan over de site samen met nog een 40-tal gezinswoningen. Een gemengd publiek van jonge starters, gezinnen en oudere mensen creëert vanzelf een levendige buurt met een grote sociale cohesie. 

Amanu-Invest-Project La Malogne La Louvière-5.jpg
AMANU INVEST

Rustig leven in La Louvière

La Malogne wordt een nieuwe wijk in een rustige en groene buurt in La Louvière. Net iets hoger gelegen dan de omgeving biedt de site een mooi uitzicht. Het is er stiller en lichter. Je komt er thuis. En je hebt er alles binnen handbereik. Eens de straat uit ben je op amper vier minuten in het centrum, waar alle nodige voorzieningen te vinden zijn.

Ligging en Locatie

La Louvière is de vijfde stad van Wallonië en ligt strategisch tussen Bergen (Mons) en Charleroi. Het de ideale locatie voor mensen die werken in de stad en graag thuiskomen in een rustige en groene omgeving

De appartementen zelf liggen op amper 1 km van het centrum van La Louvière. Dicht bij alle voorzieningen zoals een gezellig winkelcentrum met cafés en restaurants, verschillende scholen, musea, sportcentra, openbaar vervoer en twee ziekenhuizen (CHU Tivoli en Hôpital de Jolimont). 

AMANU INVEST
Amanu-Invest-Project La Malogne La Louvière-5.jpg
Amanu-Invest-Project La Malogne La Louvière-1.jpg
Amanu-Invest-Project La Malogne La Louvière-4.jpg
Amanu-Invest-Project La Malogne La Louvière-2.jpg
Amanu-Invest-Project La Malogne La Louvière-3.jpg
La Malogne La Louvière Black&White cuisine
La Malogne La Louvière Nordic Nature Cuisine
La Malogne La Louvière cuisine Essential Elegance
La Malogne La Louvière Penthouse

Een duurzaam verhaal voor investeerder en bewoner

We creëren economische duurzaamheid voor investeerders door hen een aantrekkelijk rendement en meerwaarde op lange termijn te bieden. Voor bewoners doen we hetzelfde, door hun energieverbruik zo laag mogelijk te houden.

Ecologische duurzaamheid wordt bekomen door op maat van het project een efficiënt totaalpakket samen te stellen met de nieuwste materialen en technieken zoals warmtepompen, zonnepanelen, groendaken, waterrecuperatie, hernieuwbare energie, laadpalen, enz.

Ook de leefomgeving is doordrongen van duurzaamheid, met veel groene buitenruimte die sociale cohesie en een hoge levenskwaliteit mogelijk maken.

Meer weten?