Amanu-Invest-Project Castel Vera-6.jpg

Castel Vera
Lier

Sluislaan 36, 2500 Lier

Charmante architectenvilla

Castel Vera is van oorsprong een villa uit 1907, naar een ontwerp van de gewaardeerde Lierse architect Edward Careels. Kenmerkend zijn de achtzijdige toren en zijn peervormige spits met rechts ernaast de uitbouw met hoge ramen waarin de traphal en lift zich bevinden. Boven de art nouveau getinte hoefijzerboogdeur prijkt het opschrift "Castel Vera".

Vandaag de dag is het gebouw volledig gerenoveerd en verder uitgebouwd naar alle hedendaagse normen en comfort.

Amanu-Invest-Project Castel Vera-7.jpg
AMANU INVEST

Lichte appartementen

De villa kan als één geheel beschouwd worden of als drie afzonderlijke appartementen. Achteraan het perceel ligt nog een bijhorend stuk toekomstgrond dat nog te ontwikkelen is.

De ruimtes zijn ontworpen met oog voor detail en licht. Naast een stijlvol resultaat, richt de afwerking zich op het nodige hedendaagse comfort, met o.a. vloerverwarming. Een echte eyecatcher is de glazen lift in de cirkelvormige toren. De grote tuin beneden en de ruime zuidgerichte terrassen op elke verdieping, maken het plaatje af.

Langs de Netedijken

De villa heeft een uitzonderlijke locatie aan de Netedijken en de groene vesten van Lier. Te voet en met de fiets trek je zo de polders in. Toch ligt het gezellige en levendige stadscentrum met de Grote Markt amper een straat verder. Castel Vera combineert zo het beste van twee werelden: de stad en de natuur binnen handberiek. Perfect voor de echte levensgenieter.

AMANU INVEST
Amanu-Invest-Project Castel Vera-7.jpg
Amanu-Invest-Project Castel Vera-1.jpg
Amanu-Invest-Project Castel Vera-6.jpg
Amanu-Invest-Project Castel Vera-4.jpg
Amanu-Invest-Project Castel Vera-8.jpg
Amanu-Invest-Project Castel Vera-9.jpg
Amanu-Invest-Project Castel Vera-10.jpg
Amanu-Invest-Project Castel Vera-2.jpg
Amanu-Invest-Project Castel Vera-3.jpg
Amanu-Invest-Project Castel Vera-5.jpg

Meer weten?