Unieke lofts in groene omgeving Essen

Wat is er mooier dan een oud gebouw een nieuwe bestemming geven?
Amanu-Invest en Vevacon realiseerden samen de verbouwing van een voormalige maalderij tot de hoogwaardig afgewerkte lofts van Zilverhoek. De klasse van een historisch gebouw gecombineerd met een hedendaagse look en alle moderne comfort.

Zilverhoek telt 21 ruime lofts met 1, 2 of 3 slaapkamers en met elk een groot terras en/of tuin.

De inplanting en de volumes van het gebouw staan garant voor stijlvol wonen in een groene, landelijke omgeving waarvan u optimaal geniet dankzij de zeer ruime terrassen en grote raampartijen.

Om grandeur van de loft-sfeer te versterken werden waardevolle esthetische elementen van het voormalige pakhuis en de maalderij behouden zoals hoge plafonds, betonnen en stalen kolommen, en gemetste muren.

Er zijn verschillende parkeerfaciliteiten beschikbaar op het domein van staanplaatsen en carports tot gesloten garages.

Rustige ligging

Zilverhoek is ideaal voor mensen die thuis willen komen in een oase van rust en groen tussen velden en weilanden.

Het prachtige natuurgebied van de Kalmthoutse heide-Grenspark De Zoom ligt zo goed als in uw achtertuin, de uitgelezen startplaats voor lange wandelingen te voet of te paard.

Winkels, horeca, apothekers, banken en alle voorzieningen liggen binnen handbereik in de dorpskernen van Essen, Kalmthout, Wildert en Nieuwmoer.

Door de centrale ligging geniet u in Essen bovendien van de atmosfeer van twee landen: u bent even snel in Zeeland of het charmante Breda en Bergen-Op-Zoom als in metropool Antwerpen.
Wie kan dat zeggen?

 

 

.

Download brochureContacteer onsZin om te investeren?