The BarnZ is een vernieuwende, alternatieve co-living woonvorm.

Een boeiende mix van functies maakt wonen in de stadskern aangenaam en leefbaar en versterkt het gemeenschapsgevoel:

  • Co-working plek om geconcentreerd te werken of te vergaderen met klanten en collega’s.
  • Lounge om elkaar te ontmoeten, de krant te lezen, spelletjes te spelen, een voetbalmatch te bekijken en te aperitieven met je medebewoners of gasten.
  • Genereuze groene gemeenschappelijke tuinen en terrassen zijn een ware luxe.

Met een gevarieerde samenstelling – van compacte en comfortabele studio’s tot ruime appartementen en zelfs duplexen met 3 slaapkamer – mikt The BarnZ op een gevarieerd publiek: zowel starters die flexibel kunnen komen en gaan in een short stay of long stay formule, beginnende ondernemers die gebruik maken van een atelier/werkruimte, jonge gezinnen die genieten van een groot appartement en de gemeenschappelijke tuinen en oudere mensen die belang hechten aan het sociale weefsel en ontmoetingen.

Centrale ligging

The BarnZ is gelegen op Den Dam, een levendige buurt die met de komst van Park Spoor Noord al veel jonge gezinnen heeft aangetrokken en die met de realisatie van het ‘Masterplan Slachthuissite’ helemaal de nieuwe place to be zal worden.

De BarnZ wil mee een motor zijn om deze buurt op de kaart te zetten als aangename plek om te wonen en een sociaal leven uit te bouwen.

Van een gesloten site volgebouwd met magazijnen evolueert The BarnZ naar een open en luchtig gebouwencomplex met veel groene buitenruimte. Een echte aanwinst voor de buurt!

Contacteer onsZin om te investeren?