A village in town

Maak kennis met een nieuw stukje Boom, een mini-dorp in de gemeente. Dankzij een ideaal evenwicht tussen publiek en privé kan ParkView Boom uitgroeien tot een levendige buurt waar het goed wonen is in een stijlvol appartement, waar je kan winkelen in de buurtsupermarkt en gezellig kan tafelen in de brasserie, de buren kan ontmoeten op het binnenplein en kan genieten in het groen van het nieuwe parkje. Een plaats vol ontmoetingen!

Adres:
Pachterslei, 2850 Boom

Voor meer info bel Bart Van Hove 0489 828 833 of Jens Van Woensel 0468 439 142

Ontdek meer op www.parkviewboom.be 

Interessante locatie

De gemeente Boom is strategisch bijzonder goed gelegen tussen Brussel en Antwerpen voor wie met de wagen of per trein pendelt naar een van beide centrumsteden of werkt in een van de vele bedrijven in de nabije omgeving.

In Parkview Boom zelf kom je thuis in een rustige omgeving waar alles voorhanden is om je leven efficiënt te organiseren en je te ontspannen. Zowel het commerciële centrum van Boom als de wandelkade langs de Rupel en Recreatiedomein De Schorre liggen op wandelafstand.

Contacteer ons

Architectuur

De architecten van CONIX-RDBM hebben zich voor hun ontwerp laten inspireren door het rijke verleden van kleiputten en steenbakkerijen van de site. Het typisch glooiende landschap van de oude kleiput wordt gerespecteerd en er is gekozen voor een mooie roodbruine baksteen.

De typologie van de gebouwen verwijst eveneens naar de architectuur uit die tijd. Little Brick en Grand Brick sluiten aan bij de laagbouw van de oorspronkelijke rijhuizen uit de achterliggende straten, het industriële karakter van de steenbakkerij vinden we terug in The Factory en Silvertop ademt de grandeur van de voormalige meesterwoning.

Aanbod

Dankzij een gevarieerd aanbod vinden zowel jonge starters als prille gezinnen en bewoners op leeftijd een thuis in een van de gebouwen van ParkView.

  • Little Brick: 12 appartementen voor wie houdt van privacy en rust.
  • Grand Brick: 24 appartementen tot wel 3 slaapkamers groot, ideaal voor gezinnen.
  • The Factory: 30 trendy appartementen voor jonge starters en hippe vogels, exclusief gemeenschappelijk dakterras.
  • Silvertop: 9 exclusieve lofts in het witte paradepaardje van het project.