Stijlvolle architectuur met parkzicht

Park Den Blijk is een stijlvol, hedendaags gebouw met een prachtig uitzicht op de groene oase van het achterliggende park. Hier word je wakker met de vogels! En dat op amper 400 m van het centrum met scholen, winkels, banken, horeca, gemeentehuis en alles wat u nodig hebt. Het station ligt op 200 m en de bus stopt om de hoek.

Alle 27 appartementen met 1 of 2 slaapkamers hebben een eigen terras en/of tuin en zijn voorzien van comfortabele vloerverwarming en een volledig ingerichte keuken en badkamer.

Er zijn 3 aparte ingangen met elk een eigen lift tot in de kelder, waar zich de ondergrondse parkeerplaatsen en extra bergingen bevinden.

 

Uitstekende mobiliteit

Willebroek is centraal gelegen tussen Antwerpen, Brussel en Mechelen, op een boogscheut van de A12, ideaal voor een efficiënt woon-werkverkeer.

Deze middelgrote en levendige gemeente is ook zeer aantrekkelijk omwille van de vele natuurgebieden in de omgeving, heerlijk om te ontspannen na een drukke dag. Dankzij het uitgebreide knooppuntennetwerk kan je al fietsend of wandelend een frisse neus halen tussen de velden en over de dijken langs het water.

Wat wil je nog meer?

Download brochureContacteer onsZin om te investeren?