Hedendaags wonen met verbluffend uitzicht op Antwerpen Noord

Koning Noord is een unieke woongelegenheid in de bruisende dorpssfeer van Den Dam, een  creatieve hotspot met een jonge, warme en levendige gemeenschap, even divers als uniek.

Het project bestaat uit twee nieuwe gebouwen rond een ruimtelijke groene patio waar de bewoners elkaar gezellig kunnen ontmoeten onder de bomen.

Binnen leggen ruime glaspartijen en brede leef- en werkruimten de nadruk op hedendaags open-plan wonen met veel natuurlijke lichtinval en een verbluffend uitzicht, ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en voorzien van duurzame materialen.

Ondergrondse parkeerplaatsen vervolledigen het comfort en maken van Koning Noord een makkelijk bereikbare plek.

Adres:
Twee Netenstraat 64, 2060 Antwerpen

www.koningnoord.be

De charme van Den Dam

Amanu-Invest realiseert dit project samen met ISTATE dat gespecialiseerd is in betaalbaar, kwalitatief en creatief wonen in nieuwe stedelijke buurten zoals Den Dam, gelegen achter Park Spoor Noord en op wandelafstand van het Eilandje.

Tussen de pakhuizen, oude herenwoningen en authentieke arbeidershuisjes rijzen jonge start-ups, hippe eethuisjes en knusse cafeetjes uit de grond en ze functioneren harmonieus naast de lokale slager en de kruidenier.

Antwerpen Noord wordt de volgende jaren nog verder in het nieuw gestoken met veel aandacht voor een gezonde generatiemix, een familiale sfeer met veel groen, parken en scholen. Een interessante plek om te werken en te wonen.

 

Contacteer onsZin om te investeren?