Mooi investeringsproject in hartje Brussel

In Cityview wonen betekent ten volle genieten van je rust en privacy in een van de 21 gezellige en stijlvolle studio’s met eigen badkamer en ingerichte keuken of ontbijthoek. Tegelijkertijd heb je de mogelijkheid om het gezelschap van medebewoners op te zoeken: samen koken en eten in een toffe gemeenschappelijke keuken met eetplaats, afspreken in de cosy lounge of aperitieven op het grote dakterras met verbluffend uitzicht op de stad.

Co-Living  betekent budgetvriendelijk wonen zonder in te boeten aan ruimte en levenskwaliteit. Het geeft studenten, jonge starters, expats… de kans om centraal en kwalitatief te wonen in de hoofdstad en volop nieuwe mensen te ontmoeten.

Voor investeerders een interessant product voor een breed publiek op een toplocatie in Brussel centrum. De studio’s worden instapklaar en geschilderd opgeleverd, voorzien van vast meubilair, verlichting en gordijnen.

 

Centrale ligging

Cityview heeft een uitstekende centrale ligging die onontbeerlijk is voor een vlotte mobiliteit van jonge mensen in de stad. Op amper 10 minuten wandelen zit je op de Grote Markt, in het hartje van Brussel.

Winkels, banken, cafeetjes, restaurants, musea, concertzalen liggen allemaal binnen handbereik. Een frisse neus in het groen haal je in de Kruidtuin achter de hoek. Voor de deur vind je een Villo! station met stadsfietsen, metrostation Ijzer en Brussel Noord op 750m.

 

Contacteer onsZin om te investeren?